6jun

Trofeeën en rubrics

Bij het spelen van digitale spellen word je als speler steeds beloond met trofeeën. “Je hebt de snelste route gevonden” trofee of de “Je hebt 10 tegenstanders verslagen” trofee. Deze beloningen zijn leuk. Er zijn zelfs spelers die, ook al hebben ze het spel uitgespeeld, nog proberen om alle trofeeën te verzamelen.

Ik ga testen of dit voor mijn leerlingen ook zo werkt. Als ze een onderdeel van mijn les beheersen krijgen ze een (digitale) badge. Als je ze allemaal hebt verzameld ben je klaar voor de toets.

Bovendien was ik ook op zoek naar een gemakkelijke tool om rubrics te kunnen gebruiken voor mijn feedback. Laat ik nu 2 vliegen in een klap geslagen hebben.

Bovendien is er zelfs een integratie met de ELO It’s Learning mogelijk. Joepie!

 

Share this Story

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

© Copyright 2013, All Rights Reserved